Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα
Νέο Cleaning Powder (900gr)

Cleaning Powder (900gr)

Κωδικός Προϊόντος: clean001
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
14,80€

Σκόνη καθαρισμού επαγγελματικής μηχανής espresso

ESPRESSO MACHINE CLEANER (Για επαγγελματικες μηχανές καφέ espresso 1,2,3 & 4 group)

 Ιδανικό για όλες τις μηχανές καφέ espresso. 

H σκόνη καθαρισμού NEO BARISTA ESPRESSO MACHINE CLEANER καθαρίζει και αφαιρεί υπολείμματα καφέ, έλαια, μυρωδιές κλπ. από την μηχανή και παρατείνει την διάρκεια ζωής της.

Οδηγίες χρήσης.

Τοποθετήστε το τυφλό στο κλείστρο - πορταφίλτρο (group μηχανής) και βάλτε 1 κουταλάκι του καφέ  Neo Barista Powder Cleaner  στο τυφλό της μηχανής σας. Τοποθετήστε το πορταφίλτρο στην μηχανή σας. Αν η μηχανή σας είναι αυτόματη, πατήστε το κουμπί συνεχούς ροής, αν είναι χειροκίνητη, πατήστε το κουμπί ροής και αφήστε το νερό υπό πίεση να ρέει από το σύστημα στη σχάρα.Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ροής για 10 δευτερόλεπτα. Περιμένετε για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 5 φορές συνολικά.Τέλος, αφαιρέστε το πορταφίλτρο και επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία 5 φορές, χωρίς τη σκόνη καθαρισμού Neo Barista.Για να καθαρίσετε το πορταφίλτρο, την σήτα και τον λοιπό μεταλλικό εξοπλισμό, προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη Neo Barista με 1 λίτρο ζεστό νερό σε ένα δοχείο και αφήστε τη σκόνη να διαλυθεί.Τοποθετήστε μόνο τα μεταλλικά μέρη στο ζεστό νερό. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις λαβές (καουτσούκ, πλαστικό ή ξύλο) έτσι ώστε να μην αγγίζουν το νερό.Περιμένετε 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το πορταφίλτρο με ένα σφουγγάρι ή ένα πανί.Το προϊόν αυτό δεν αφήνει καθόλου μυρωδιές και κατάλοιπα στο καφέ ή στη μηχανή και δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες.

Οικολογικό, Αβλαβές και Βιοδιασπώμενο!!